Šola v naravi CŠOD Peca

Jan 12, 2023 | Dogodki, prispevki

4. DAN

Zjutraj smo se zbudili in se odpravili na smučišče. 
Po smučanju smo se vrnili in pojedli okusno kosilo. Po počitku je imela ena skupina na programu kuhanje, druga pa je odšla na orientacijski pohod v okolico doma. Po večerji smo prejeli priznanja za najbolj urejene sobe in za opravljeno smučarsko šolo. Sledil je ples in počitek.
Jaka, Maks, Mark , Gašper, Marino, Ivan (7.a)

3. DAN

Danes zjutraj smo se odpravili na smučišče Peca v Avstriji. Smučali smo do 12.30, nato pa smo se z gondolo povzpeli na vrh Pece. Ko smo prišli v dolino, smo se z avtobusom vrnili v dom. Po kosilu smo se z vlakcem odpeljali v rudnik svinca in cinka v Mežici. Tam smo se pogovarjali o rudarstvu v preteklosti. Ob vrnitvi smo povečerjali, se igrali pantomimo in odšli spat. 
Asja, Mila, Lina, Amely

2. dan

Zjutraj nas je prebudila glasba in ob 7.30 smo odšli na zajtrk. Po zajtrku smo zbrali vso našo opremo in pričakal nas je avtobus. Ko smo prispeli na smučišče, so nas po našem znanju razdelili v skupine. Smučali smo 4 ure in imeli smo se zelo lepo. Po okusnem kosilu smo imeli prosti čas. Razdelili smo se v 2 skupini. 1. skupina je imela orientacijo, 2. skupina pa je pripravljala kločeve nudlne. Naš dan se je zaključil s karaokami.
Tajda, Zala, Gabi (7.c)
1. dan
Srečno smo prispeli v CŠOD Peca, odložili prtljago in že čakamo na kosilo. Na smučišče zaradi dežja danes ne bomo mogli. Držite pesti za ugodne razmere, da na smučišče odidemo jutri.
Dostopnost