Nagovor ravnatelja ob povratku učencev v šolo

Feb 15, 2021 | Dogodki, prispevki

Dober dan, dragi učenci in učitelji!

Pa smo le dočakali ta  ponedeljek, ko je mogočna stara gospa na Trgu 9. maja 1, vsem svojim učencem lahko znova na široko odprla vsa svoja vrata. Šolski prostori so spet polni življenja. Učenci ste zasedli svoje učilnice, pouk se je vrnil v okolje, kamor sodi. Nekateri ste tega neizmerno veseli. Nekaterim je bolj ustrezalo delo od doma. Zagotovo pa ste čisto vsi srečni ponovnega snidenja s svojimi sošolci, prijatelji, učitelji.

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja vam vzklika dobrodošlico.

Življenje na šoli pa bo potekalo malo drugače, kot ste navajeni. Učni proces smo morali prilagoditi zdravstvenim varnostnim smernicam. Sproti vas bomo obveščali kako in kaj. Vas pa prosim za sodelovanje. Morda bo tu pa tam prišlo do situacije, ki ne bo vsem najbolj po godu. Vendar verjamem, da bomo z dobro voljo in pozitivno naravnanostjo kos vsem izzivom. Najpomembneje je, da smo nazaj. Da lahko od blizu sledimo sloganu šole, ki pravi: »Skupaj ostvarjamo dobre odnose, gradimo znanje in razvijamo odgovornost!«

Zagotavljam vam, da se bomo vsi zaposleni potrudili, da boste učenci čim prej zapolnili morebitne vrzeli, ki so nastale v času šolanja na daljavo. Da kmalu ujamete šolski ritem ter se tukaj tudi dobro počutite. Da boste čim prej tudi tisti, ki ste radi dopoldan preživeli v pižami, z veseljem oblekli kavbojke in se podali v šolo.

 

Ostanite vedoželjni, pogumni, nasmejani in pa zdravi!

 

V imenu vseh delavcev šole vam želim vse dobro,

vaš ravnatelj Branko Lah

Dostopnost