Predtekmovanje MALE SIVE CELICE

Sep 27, 2022 | Dogodki, prispevki

V ponedeljek, 26. 9. 2022, je na naši šoli potekalo predtekmovanje v kvizu Male sive celice za regijo Ljubljana – mesto. Na tekmovanje se je prijavilo kar 298 ekip, a le najboljših 32 pa se uvrsti na televizijski del tekmovanja. Pisni del tekmovanja je bil 13. 9. 2022, kjer je naša ekipa dosegla 3. mesto v regiji Ljubljana – mesto in s tem so si prenesli 6 točk na ustni del tekmovanja.

Pred samim začetkom tekmovanja so učenci Jakob Rezar iz 6. b, Maja Rakić iz 7. a in Tia Udovičić iz 9. c skupaj z Darjo Grm in Barbaro Feguš, zapeli himno naše šole »Utrip«. Sledil je ravnateljev govor, ki je vsem tekmovalcem zaželel srečo.  

Za studijska vstopnico sta se potegovali gostujoča OŠ Kolezija ter gostiteljica OŠ dr. Vita Kraigherja, v kateri si je naša šola, z zmago pridobila vstopnico za nadaljnje tekmovanje. Vprašanja so bila na temo: sadeži, slovenske naravne znamenitosti, kosti v človekovem telesu ter namizne igre.

Pred male ekrane, da navijate za njih, vas vabijo Lenart Percl Antolič iz 7. c, Bor Mišigoj iz 8. c in Tia Udovičić iz 9. c .

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem čestitamo in se veselimo navijanja v oddaji!

Dostopnost