Šola v naravi 3. razred: Fara

Dec 14, 2021 | Dogodki, prispevki

2. DAN

Šli smo v adrenalinski park. Jaz sem se zelo bala. Ampak mi je uspelo iti gor. Potem smo šli v gozd. Zelo mi je bilo zanimivo, ker smo iskali stopinje in iztrebke živali. Šli smo tudi pečt kruh. Iz testa smo naredili obliko psa. Zelo so bili dobri.
Alisia 3. a

 Danes smo šli v gozd in v adrenalinski park. V gozdu smo iskali živalske stopinje ter iskali živalske iztrebke. Nato smo vohali jelko in spoznali vrsto lišajev. Zdaj smo streljali z lokom. Dobila sem 23 točk.
Ela 3. c

 Šli smo na jutranjo telovadbo. Šli smo tudi v adrenalinski park. Tam smo plezali in hodili čez različne ovire. Opazovali smo sledi različnih živali. Našli smo sled srnje, jelena, divjih svinj in volkov. Delali smo kruh v obliki kužka. Potem smo streljali z lokom. Pri streljanju z lokom sem bila tretja.
Julija 3. a

 

1. DAN

Končno smo dočakali dan odhoda v šolo v naravi. Učenci so bili že med vožnjo polni pričakovanj in so večkrat vprašali učiteljice: »Ali smo že blizu?« J Ob pogledu na dom Fara je sledilo navdušenje in aplavz. V CŠOD Fara so nas toplo sprejeli, nam razkazali dom in nas razdelili po sobah. Imeli smo dovolj časa, da smo se v miru razpakirali, otroci pa tudi že malo poigrali. Po okusnem kosilu je sledil počitek in prosti čas, nato pa smo se odpravili na pohod, kjer smo obnovili in pridobili znanje pomena varovanja okolja. Svež zrak in dolg sprehod je v nas zbudil veliko lakoto in z veseljem smo pojedli večerjo, velika večina z dodatkom J. Po prostem času pa smo se odpravili na večerni sprehod s svetilkami, spoznali smo se pa tudi z astronomijo. Sedaj se pa moramo dobro naspati, ker nas jutri čaka zelo pester program. Lahko noč.

 

Dostopnost