Vpis v 1. razred osnovne šole za šolsko leto 2021/22

Jan 28, 2021 | Obvestila

Spoštovani starši,

Obveščamo vas, da se bliža čas vpisa otrok v prvi razred. Vpis na OŠ dr. Vita Kraigherja bo potekal v času od 9. do 12. februarja in sicer od 9.00 do 13.00 ure, v sredo, 10. 2. 2021, in četrtek, 11. 2. 2021, pa tudi v popoldanskem času od 15.30 do 18.00 ure.

Starši boste vabilo na vpis prejeli na domač naslov.

V skladu z Zakonom o osnovni šoli so starši otrok, rojenih v letu 2015, dolžni svojega otroka vpisati v 1. razred osnovne šole. V našo osnovno šolo dr. Vita Kraigherja se morajo vpisati vsi otroci, kateri imajo stalno ali začasno prebivališče prijavljeno v našem šolskem okolišu. V primeru, da želite svojega otroka vpisati na drugo šolo (npr. v primeru selitve), ali pa bi šolanje odložili iz utemeljenih razlogov, je otroka potrebno najprej vpisati v našo šolo (pri vpisu pa nas o vaši nameri pisno obvestite).

Starše prosimo, da k vpisu s seboj, na vpogled, prinesete otrokov osebni dokument in vse obrazce, ki vam jih bomo posredovali po pošti.

Zaradi veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije bo vhod v šolo skozi prizidek, kjer se nahaja tudi zobozdravstvena ambulanta (skrajno desni vhod) – vhod bo označen z INFO grafiko.

K VPISU SO VABLJENI TUDI OTROCI.

 

Morebitno zadržanost sporočite na elektronski naslov: darja.progar@vitakraigherja.si .

 

Branko Lah,

ravnatelj Osnovne šole dr. Vita Kraigherja

Dostopnost